โœจDe lichtbundel activatie van 13 mei opende zich om 10.35โœจ


Lieve mensen,


Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid, verbondenheid en liefde. Allemaal mooie zielen met ieder zijn of haar innerlijke strijd, kracht en licht. In gelijke afstemming van liefde en openheid werd het veld geopend. De eerste lagen van weerstand, frustraties, boosheid, blokkades werden doorvoeld, gezien en in het licht gezet. Liefdevol werd het opgevangen, zodat het kon transformeren en er meer ruimte ontstond om de kosmische energie te ontvangen. Voor sommige lag er nog veel verdriet, pijn en boosheid voor anderen was deze laag wat dunner. Maar in gezamenlijke kameraadschap werd ieder opgevangen, in de onvoorwaardelijke energie mochten deze energieen oplossen.


Ten midden van ons opende zich het Christuslicht, met het warme gele tot gouden licht werd ieder van ons aangeraakt in zijn haar hart. Deze initiaties zorgen ervoor dat het kosmisch licht beter ontvangen kan worden. De energie bouwt zich binnen een activatie dan ook steeds verder op.


Speciaal vandaag voor de Lichtdrager โ€œde Transformatorโ€ ย verscheen Moeder Maria๐Ÿค

Met haar zilveren blauwe licht bracht zij de vrede en rust waar we zo naar verlangen. Ze opende in onze handen een liefdevolle connectie met haar energie. Zij die de moeder is van de kosmische geboorte, biedt juist aan deze Lichtdrager de steun, liefde, genade en kracht omdat ook vanuit jou steeds weer het nieuwe wordt geboren. In haar energie kun je rusten. Haar wezen integreerde met ons energiesysteem en zorgde voor een intense verbinding in ons hart.

In ons hart werd een nieuwe ster geboren ( symbolisch) het straalde prachtig krachtig nieuw wit licht en gaf veel vrede.


๐ŸคMet deze energie mag jij je steeds verbinden wanneer je overspoelt word door de lagere frequenties. Deze verbinding met Moeder Maria zal je helpen om dit beter te kunnen dragen en te transformeren๐Ÿค


Tijdens deze initiatie van Moeder Maria opende zich een nieuwe geboorte. Welk zich als โ€œverrassingโ€ aandiende.

De aarde brak open en onder de oppervlakte was daar de geboorte van de nieuwe aarde. Ik kan dit het beste omschrijven als een materie van wit plasma, met helder zacht wit licht.

Langzaam zakte we weg in deze energie, waarin een diepe, diepe heling plaatsvond. Een volledige samensmelting vond plaats en onze lichamen loste helemaal op, al het oude loste op.

( bij mijzelf voelde ik alle spanning, pijn, volledig verdwijnen, op dat moment)

Vanuit dit โ€œ nietsโ€ werden we opnieuw geboren, rezen we weer op, terug naar de oppervlakte, volledig gevuld met de energie van de nieuwe aarde. Ook nu weer ieder in zijn eigen tempo en in de mate waarin ieders energiesysteem het kan openen.


Het kosmische licht opende zich boven onze kruin, welk neerdaalde en een diepe vrede gaf. ( voor mij voelde het intens vredig, verlichtend en zo liefdevol. Ik zag en voelde โ€œ het koninkrijk โ€œ dat waar we het allemaal voor doen, het thuiskomen in het heiligdom)


Met deze laatste woorden van Jezus Christus wil ik deze mooie intense Lichtbundel Activatie afsluiten.

โ€œย Hier is het koninkrijk, dit is waarom jullie al dit werk doen, al deze transformaties, om hierin weer terug te kunnen keren.ย 

ย  ย Diepe dank voor al jullie oneindige liefde en toewijding.

๐Ÿ’›โœจJij bent nu in het koninkrijk....maar weet dat het koninkrijk ook in jou huist ๐Ÿ’›โœจ


Veel liefs Anouk๐ŸŒธ


โœจDe lichtbundel activatie van 17 februari opende zich om 10.30โœจ


Lieve mensen,


Met diepe liefde en innige dankbaarheid wil ik jullie aanwezigheid vieren.

We waren met ongeveer 45 mensen, mooie zielenlichtjes in een mooie verbondenheid.

Jullie intentie om je verder open te stellen voor hoogfrequent licht heelt niet alleen jezelf maar tevens het geheel.ย 

Jij zorgt voor een hogere frequentie in het gezamenlijke veld.....โœจ๐Ÿ’›


Er opende zich een zacht lila licht waarmee de activatie zich opende.

Ieder van jullie ontving een diamant in het hart. In dit licht werden we voorbereid voor de volgende frequentie ( frequenties bouwen zich op zodat ons systeem het goed kan verwerken)


Er opende zich een nieuw kanaal met intens sterrenstof, welk we allen mochten ontvangen. Het was fel wit licht met paarse lichtjes.ย 

Creatie kracht werd hiermee geรฏntegreerd. De intensiteit bouwde zich steeds verder op.


Onze harten verbonden zich en een intense kracht kwam vrij. Er ontstond, door onze verbinding, een krachtige ster, een nieuwe geboorte, een nieuwe wereld, dimensie, Melkweg, expansie. Het was prachtig om te zien en ik werd er diep door ontroert.ย 

Dit was een mooie boodschap lieve mensen.ย 


โ€œ Wanneer we ons verbinden met elkaar vanuit ons hart komt er een creatie kracht vrij, welk echt nieuwe werelden kan creeeren. Expansie en geboorte.โ€


Het Christus licht daalde neer met de volgende boodschap,


โ€œย Vier het leven, wees innig dankbaar, vier feest en ben vreugdevol. Je blijheid is de nieuwe wereld, je vreugde en plezier is de nieuwe wereld. Dans, lach en speel. Heb elkaar innig lief. Hou van je broeders en zusters, vier met hen het leven. Dit is de frequentie verhogen.โ€ย 


We werden ondergedompeld in het zacht gele gouden licht.ย 


ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย ย โœจHet was weer een mooie Activatie, dank jullie wel allemaal voor jullie aanwezigheid.

Laat alles doorwerken. Geef het tijd.

Maak je geen zorgen als je niet hebt gezien of gevoeld. Je word echt meegenomen in de activatie.


Ik vind het ontzettend leuk en fijn als jullie je ervaring willen delen. Dit kan ook via de mail of persoonlijk bericht, mocht je dit liever niet openbaar doen.


Ik wil de mensen innig danken die een donatie hebben gedaan, dank voor jullie uitwisseling๐Ÿ’›Veel liefs Anouk๐ŸŒธ


โœจLichtbundel Activatie van 6 januari begon om 8.50 uurโœจ


Lieve mensen,


Dank jullie wel allemaal voor jullie aanwezigheid๐ŸŒŸ

Wat een bijzondere activatie.

Ook nu weer waren we met velenโœจ


De activatie begon iets voor 9.00 uur.

Er was veel weerstand die verwerkt werd, opgeschoond. Veel Spanning was voelbaar.

We werden ergens klaar voor gemaakt. Door vele lagen van weerstand werden we geleid. Dit zorgde bij mij voor veel misselijkheid, oprispingen en beklemmend gevoel rondom mijn borst. Hierin gingen we steeds een laag dieper en steeds werd weer iets getransformeerd/opgeschoond.


Wat zich openbaarde wasย Moeder Aardeย en haar Kristallijne lichaam. De integratie met de nieuwe aarde werd geรฏnitieerd. Deze connectie is nieuw waardoor het onbekend aanvoelt en het dus weerstand opriep.


De activatie om opnieuw ons lichaam te integreren met de Kristallijne Aarde bouwde zich op. Steeds dieper zakte we in deze verbinding met wisselende gevoelens van vrede, warmte en weer misselijkheid, wankelingen en weerstanden.


In een grote omarming werden de woorden steeds herhaald, opkomend vanuit het hart van moeder aarde.

๐˜๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ,ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ,ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ,ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ,ย ๐˜๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ,ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ,ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ,ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ....


In de volledige indaling en integratie opende zich voor ieder van jullie, jullie eigen persoonlijke connectie met de Kristallijne Moeder Aarde. (Bij mij opende zich een grote amethist vanuit moeder aarde die zich verbond met mijn onderste lichaam en voor mijn hart opende zich een golden healer. )

Diepe connectie werd gemaakt met jullie hart waardoor het hart bewustzijn werd geopend voor moeder aarde..


Deze hartsverbinding zorgde voor een diepe liefde en besef dat je niet anders meer kunt dan haar volledig lief te hebben, in eerbied en dankbaarheid.

Dat je iedere stap zal zetten in liefde, op haar tapijt van liefde voor jou en ieder wezen hier op aarde.

We kunnen nu niet anders meer dan werkelijk dat doen wat in รฉรฉn lijn staat met liefde en eerbied voor deze prachtige ziel...onze Moeder Aarde.


We zullen moeten wennen aan deze nieuwe Moeder Aarde, haar Kristallijne lichaam.

Ondanks dat we zo intens graag de nieuwe wereld willen, beseffen we vaak niet dat we toch onbewust weerstand hebben om ons te verbinden met het nieuwe.

Dit komt omdat we het niet kennen en het ( zeker in het begin) wat vreemd kan aanvoelen. Dat geeft een onveilig gevoel waardoor we in de weerstand schieten.


Deze hele activatie heeft mee geholpen om door deze weerstand heen te gaan en kennis te maken met de Nieuwe Aarde, te wennen aan deze Nieuwe Aarde, te voelen hoe deze energie voelt. Om langzaam dit verder te laten integreren.


Ook voor mij was het weer bijzonder openbarend. Ik weet van te voren ook nooit wat zich gaat ontvouwen.

Ik mocht vannacht wel al zien dat Moeder Aarde zich aandiende in haar Kristallijne lichaam.

Toen de activatie vanmorgen begon, had ik nog geen idee dat dit zich verder zou gaan openbaren.


Ik voel wederom een diepe dankbaarheid en eerbied voor alles wat er mag ontstaan in deze activatieโ€™s.


Deze boodschap is voor jullie

๐˜‘๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆย ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญย ๐˜ป๐˜ฐย ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎย ๐˜ช๐˜ฏย ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต,ย ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณย ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ซ๐˜ฆย ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จย ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ต.

๐˜›๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ญย ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ตย ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆย ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ.ย 

๐˜”๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ต๐˜ฆย ๐˜ช๐˜ดย ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณย ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ,ย ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎย ๐˜ช๐˜ดย ๐˜ฆ๐˜ณย ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณย ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ.

๐˜๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃย ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ,ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ดย ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ดย ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ก๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ก๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ช๐˜ดย ๐˜–๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜’๐˜ฆย ๐˜“๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ.

๐˜‘๐˜ขย ๐˜ซ๐˜ฆย ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ตย ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณย ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด,ย ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ตย ๐˜ช๐˜ดย ๐˜ซ๐˜ฆย ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด,ย ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ตย ๐˜ซ๐˜ฆย ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณย ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ,ย ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ตย ๐˜ช๐˜ดย ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ.ย 

๐˜›๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ญย ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ตย ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณย ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณย ๐˜ซ๐˜ฆย ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ,ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ข๐˜ญย ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จย ๐˜ช๐˜ฏย ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏย ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ตย ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ,

ย ๐˜ช๐˜ฌย ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถย ๐˜ข๐˜ญย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ตย ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏย ๐˜ข๐˜งย ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ.

๐˜๐˜ฏย ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆย ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ฆย ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅย ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณย ๐˜ˆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ.Ik wens iedereen een bijzonder mooie dag toe,

Loop in liefdeย โœจโ˜€๏ธ๐ŸŒ๐Ÿ’Ž

Heel veel liefs Anouk

โœจLichtbundel activatie 30-12-2020 begon om 9.30โœจ


Lieve mensen,
Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid en liefde.
De activatie begon al te stromen om 9.30.
Het veld werd al geactiveerd en jullie energetisch lichaam werd hier al in opgenomen.

Allen werden persoonlijk gezien en gehoord, sommige ontvingen heling, inzicht, of werden welkom geheten.

We werden verbonden met hetย lemniscaat, het symbool van oneindigheid โˆž๏ธŽ๏ธŽ
Om het veld helemaal te openen werd van jullie allemaal gevraagd iedere verwachting los te laten en in overgave te gaan.
Deze beweging zorgde voor een mooie opening.

De eerste kosmische stralen daalde naar beneden. Ik kan ze het beste beschrijven als Noorderlicht in pastel tinten, deze stroomde door ons energetisch lichaam heen.
Deze werd ook globaal geactiveerd.

De energie bouwde zich op en bereikte zijn piek om 10.45. Het diamantenlicht werd geactiveerd en we werden hierin volledig opgenomen.
Rond 11.00 uur opende zich het Christus Licht om onze harten verder te openen๐Ÿ’›โœจ

Deze lichtbundels zullen gedurende de dag nog doorwerken, het diamanten Licht ย en het Christus Licht.


Het was weer een prachtige activatie met zoveel mooi Lichtโœจ๐ŸŒŸ๐Ÿ’›
Ben benieuwd naar jullie ervaring.

Heel veel liefs,
Anouk๐ŸŒธ๐˜›๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต.๐˜‹๐˜ฆ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ. 11.00 ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐Ÿ’›โœจ๐Ÿ™โœจLichtbundel activate 23-12-2020ย ( begon om 10.30ย ย ) โœจ


Ik voel een intense vreugde dat ik dit heb mogen doen, dank jullie wel allemaal.


We hebben vandaag een hele mooie cirkel van liefde, compassie en verbondenheid gevormd.


Ieder van jullie werd aangekondigd, sommige ontvingen speciale heling op persoonlijke pijn stukken.


Allen werden we naar ons hart gebracht, om hier je bewustzijn naar te brengen.

De Christusenergie was sterk aanwezig. Christus energie zorgt voor compassie, onvoorwaardelijkheid, waarheid, oordeelloos zijn enย ย ย ย barmhartigheid.


IK BEN....IK BEN...IK BEN.....werd geรฏnitieerd bij jullie allen, vanuit deze Christus energie๐Ÿ’›


Na deze initiatie konden we de hoogfrequente kosmische energie toelaten vanuit verbondenheid en hartsbewustzijn. In deze energie werden nog dieperliggende pijn stukken opgevangen en geheeld. Door ons allen gedragen in dit licht kon het transformeren. Nieuw licht kon binnendringen om ons op te tillen naar hogere frequenties.


Gelijkwaardigheid werd gevoeld,ย we zijn allen gelijk....werd beseftโœจ


In de kosmische kring van verbondenheid werden alle gezichten afgelegd...

Ieder was aanwezig volledig.....jij in je pure vorm.


We werden gevuld met intens warm licht, intense zonnekracht....

Dit zal de gehele dag nog doorwerken...

De bundel van Licht straalt volop....โ˜€๏ธ


Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid....

Wat zijn jullie allemaal prachtig en liefdevol...


Heel veel liefsย 

Anouk๐Ÿ’›โ˜€๏ธโœจ๐ŸŒŸ